Lost Ark 15 Mart Güncelleme Yama Notları, Sunucu Kapalı Kalma Süresi ve Bakım Takvimi

 Lost Ark 15 Mart Güncelleme Yama Notları, Sunucu Kapalı Kalma Süresi ve Bakım Takvimi

Lost Ark 15 Mart Güncelleme Yama Notları, Sunucu Kapalı Kalma Süresi ve Bakım Takvimi

Amazon Game Studios, Lost Ark için en son 15 Mart güncellemesini yayınladı ve okuma kolaylığınız için derlediğimiz yama notlarının tam listesi burada. Bu, oyunda bulunan tonlarca hatayı düzeltmeye odaklanan bir düzeltme yamasıdır. Ayrıca Fever Time etkinliğini de tanıtır. Daha fazlasını öğrenmek için aşağıdaki yama notlarını okuyun!

15 Mart Güncellemesi için Kayıp Ark yama notları hakkında bilmeniz gerekebilecek tüm ilgili bilgiler bir sonraki bölümde ele alınmaktadır. Yama, tüm oyuncuların indirmesi için Steam'de kullanıma sunuldu. Ancak, sunucular yaklaşık 4 saat boyunca 00:00 PT / 07:00 UTC / 08:00 CET'de kapalıdır . Yama hakkında daha fazla bilgi için sonraki bölüme göz atın.

Lost Ark Sunucusu Şu Anda Kapalı (15 Mart 2022)

Tüm desteklenen platformlarda kullanıma sunulan Lost Ark 15 Mart Güncellemesi için tüm yama notları:

Tytalos Guardian Raid sırasında kasırgaların ortaya çıkmasını engelleyen ve oyuncuların yüksek hasarlı saldırıdan kaçınmasını engelleyen bir sorun düzeltildi.
Sıra dışı (yeşil) ve Nadir (mavi) HP İksirlerinin takas edilebilir olmasını engelleyen bir sorun düzeltildi.
Bir denetleyiciyle bir arama alanı kullanılırken oyunun çökmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
Dil Fransızca olarak ayarlandığında Oyun Menüsünde 'Kaçış' seçeneği kullanılırken bir açılır pencerenin gösterilmesini engelleyen bir sorun düzeltildi.
Oyuncuların artık daha fazla ödül kazanabilmesi için Arkesia Grand Prix değişiminde öğe seviyesine göre satın alma sınırlaması kaldırıldı.
Yaz Saati Uygulaması nedeniyle bir saat kapalı olan oyun içi etkinlik zamanlayıcıları düzeltildi. Saatin doğru görünmesi için oyuncuların bilgisayarlarında DST'nin etkinleştirilmiş olması gerekir.
Europe West günlük giriş ödülleri yeniden başlatılacak. İlk günden itibaren yeniden başlayacaklar, bu da oyuncuların ilk 4 günlük etkinlikleri yeniden talep edebilecekleri (ve önceden talep edilen ödülleri kaybetmeyecekleri) anlamına geliyor.

Ateş Zamanı Hafta Sonu Etkinliği

Bu düzeltme aynı zamanda oyun içi Ateş Süresi etkinliğini de başlatır. 10 Nisan'a kadar her hafta sonu (02:00 PT / 10:00 UTC'de), oyuncunun Kadrosundaki bir karakter Cumartesi ve Pazar günleri aşağıdaki öğeleri içeren bir "3 Savaş Öğesi Sandığı" talep edebilecek:
  • İyileştirme Savaş Eşyası Sandığı x5
  • Yardımcı Savaş Eşyası Sandığı x5
  • Saldırgan Savaş Eşyası Sandığı x5
3 Savaş Öğesi Sandığı Cumartesi günü bir kez ve Pazar günü bir kez 03:01 PT / 10:01 UTC ile etkinlik saati sıfırlandığında 02:59 PT / 09:59 UTC arasında talep edilebilir. Ateş Zamanı, Nisan ayına kadar her hafta sonu gerçekleşecek, bu yüzden fırsat buldukça ödülleri toplamayı unutmayın!

Bilinen Sorunlar

Avrupa Batı ve Güney Amerika bölgelerindeki kullanıcılar sesli sohbete bağlanamıyor.
Aylık ve Haftalık Kristal bonus paketleri, ilgili bonus yüzdelerini vermiyor. Bu Kristalleri satın alan oyuncular için geriye dönük bir hibe uygulanacaktır.
Procyon'un Pusulası, macera adaları için UTC zamanına atıfta bulunur.

Yorumlar

TechGameX Ailesi Olarak Sizleri Seviyoruz...

Daha yeni Daha eski