ELMAiPhone 12'yi Fabrika Ayarlarına Sıfırlama


iPhone 12 mini , iPhone 12 , iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'inizi satmaya hazırlanıyorsanız veya yalnızca her şeyi silip sıfırdan başlamak istiyorsanız, iPhone 12'nizi fabrika ayarlarına nasıl sıfırlayacağınız aşağıda açıklanmıştır.

iPhone 12'nizi fabrika ayarlarına sıfırlamak, cihazda depolanan verileri siler ve cihazı orijinal ayarlarına döndürür. Telefonunuzu takas etmeyi, satmayı veya üçüncü bir tarafa bağışlamayı planlıyorsanız veya sorun yaşıyorsanız ve baştan başlamanın yardımcı olabileceğini düşünüyorsanız, bu kullanışlıdır.



iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro veya iPhone 12 Pro Max'inizi fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce, kendinizi ve cihazınızı yaklaşan sürece hazırlamak için atmanız gereken bazı adımlar vardır.

Yapmak isteyeceğiniz ilk şey, Mac'inizi en son macOS sürümüyle (veya bir PC kullanıyorsanız Windows) güncellemektir. Bu isteğe bağlı bir adımdır, ancak yardımcı olabilir.

Şu anda macOS Mojave veya daha eski bir sürümünü kullanıyorsanız ve macOS'in en son sürümüne yükseltmek istemiyorsanız, iTunes'un en son sürümünü indirmek isteyeceksiniz.

Bunu yaptıktan sonra, iPhone'unuzda depolanan bilgileri yedeklemek isteyeceksiniz. Telefonunuzda kayıtlı verileri saklamak istemiyorsanız bu adımı atlayabilirsiniz.

Son olarak, iPhone'umu Bul'u kapatmak isteyeceksiniz. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:
Ayarlar uygulamasına gidin.
En üstte adınıza/hesabınıza dokunun.
Bul'a dokunun.
iPhone'umu Bul'a dokunun.
iPhone'umu Bul'u kapalı konuma getirin.

Artık iPhone 12'nizi fabrika ayarlarına sıfırlamaya hazırsınız.

iPhone 12'yi Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

macOS Catalina, macOS Big Sur veya macOS Monterey çalıştıran bir Mac kullanıyorsanız, şimdi Finder'ı açmak isteyeceksiniz. Daha eski bir yazılım çalıştırıyorsanız iTunes'u açın. Oradan, şu adımları izleyin.
iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın.
Cihazınızın parolasını veya Bu Bilgisayara Güvenmenizi isteyen bir mesaj alırsanız, ekranınızdaki adımları izleyin. Sıfırlama işlemini başlatabilmeniz için önce bunu tamamlamanız gerekir.
Finder veya iTunes'daki kenar çubuğundan iPhone'unuzu seçin.
iPhone'u Geri Yükle'yi tıklayın.
Devam etmek istediğinizi onaylamak için Geri Yükle'yi tekrar tıklayın. Buradan bilgisayarınız iPhone'unuzdaki verileri silecek ve iOS'un en son sürümünü yükleyecektir .
iPhone'unuzun yeniden başlatılmasını bekleyin.

Yorumlar

TechGameX Ailesi Olarak Sizleri Seviyoruz...

Daha yeni Daha eski