Fortnite'da Wolverine Zero nasıl edinilir

Fortnite Wolverine Zero görünümü, Fortnite Crew üyeleri içindir.




Fortnite Wolverine Zero dış görünümü, Fortnite x Marvel: Zero War çizgi roman serisinden gelen en son kozmetiktir ve Ağustos Fortnite Ekip Paketine özeldir. Bu, kostümü toplamak için Fortnite Ekibine aylık bir abonelik ödemeniz gerektiği anlamına gelir, ancak Fortnite Ekibinin bir parçası olmadan alabileceğiniz birçok Zero War öğesi vardır. Bu, Wovlerine'nin Fortnite'daki ilk görünüşü olmasa da, kesinlikle karakter için benzersiz bir görünüm ve kesinlikle X-Men'in büyük hayranları için bir görünüm. Fortnite'da Wolverine Zero kaplamasını şu şekilde elde edebilirsiniz.

Fortnite Wolverine Zero kaplaması nasıl elde edilir

Adamantium X-Man'in bu versiyonu gibi giyinmek istiyorsanız, Fortnite Crew abonesi olmanız gerekir. Premium kulüpte olmak için aylık ödeme yaparsanız (aylık 9,99 £/11,99 $), paket hazır olduktan sonra giriş yaptığınızda Ağustos 2022 Mürettebat Paketi'nin bir parçası olarak Wolverine Zero görünümüne sahip olursunuz. 31 Temmuz'da yayına girdiğinde bu paketin içeriğini şu saatlerde toplayabileceksiniz:

• 5PM PDT (Batı Kıyısı ABD)

• 8PM EDT (Doğu Sahili ABD)

• 1AM BST (İngiltere)

• 2AM CEST (AB)

Fortnite x Marvel: Zero War çizgi romanını temel alan Fortnite Wolverine Zero görünümüyle birlikte, aylık Fortnite Crew paketinizde şeytani Muramasa Blade Back Bling ve Pickaxe'a sahip olacaksınız. Ayrıca, Fortnite haritasında Wolverine Zero savaşını ve her Mürettebat Paketinin sağladığı her zamanki 1.000 aylık V- Papel'i içeren “Şimdiye Kadar Verdiğiniz En İyi Dövüş” Yükleme Ekranını da alacaksınız.

Fortnite-Marvel crossover çizgi romanının beş sayısının her biri ayrıca benzersiz ödüllerle geliyor. Oyuncular Fortnite Spider-Man Zero'yu alabilirZero War'ın 1 numaralı sayısını satın alarak veya paketin tekrar mağazaya gelmesini bekleyerek kostüm elde edebilirsiniz. Daha fazla Wolverine ekipmanı istiyorsanız, 17 Ağustos 2022'de yayınlandığında 3. sayıyı alarak Wolverine tabanlı Kazma'yı (Muramasa Kılıcı değil) toplayabilir veya Fortnite eşya
To Top